THAIDELFT2GO

THAIDELFT2GO Verse Thaise gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 346 beoordelingen
20 jan 2020 om 21:53 Niet hele grote porties, verder lekker!
19 jan 2020 om 21:37 Hoi ik beb 5x geprobeerd een beoordeling te schrijven maar ik moet steeds opnieuw beginnen
18 jan 2020 om 23:05 Their food tastes like real Thai food! My friend who lived in Thailand also loved their food.
16 jan 2020 om 6:39 Eerste keer hier besteld. Lekker gegeten en ook genoeg eten voor de prijs, zelfs nog een flink bord over. Ze belden netjes dat het 5 a 10 minuten later zou worden dan de site aangaf. En een stuk gezonder dan wat we gebruikelijk bestellen, dus top!
13 jan 2020 om 14:15 Perfect op tijd , vriendelijke bezorger , Lekker eten
13 jan 2020 om 9:59 Very fast delivery. Food was warm and tasty. I totally recommend this place. Only the steam rice was not of the best quality.
12 jan 2020 om 19:55 Eten was koud En vlees erg droog T was noet lekker
7 jan 2020 om 23:34 Ik bestel eigenlijk nooit eten, maar ik was een keertje echt benieuwd hoe Thais nou zou smaken, dus ik deed het gewoon. En dat was een hele goed keuze. Erg lekker en bezorgtijd prima.
6 jan 2020 om 23:08 Echt heerlijk vers, warm, veel knapperige groente en echt die thaise smaak. Topper.
6 jan 2020 om 14:37 Snel, warm en zeer lekker.
6 jan 2020 om 9:08 As always, fantastic food and quick delivery! We love these guys!
5 jan 2020 om 21:08 Helaas was het eten ruim 30 min later dan aangegeven bezorgd. Zou mooi zijn als de app aangeeft als het later wordt. Eten was daarentegen lekker en nog op temperatuur.