THAIDELFT2GO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1575 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ThaiDelft2Go. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 21:58 Lekkerrrrrrr
16 jun 2024 om 22:11 Eten was lekker, kip priwaan is favoriete. Bezorger was ontzettend lief. Ik zat bij de voordeur op het matje, omdat ik hele erge blaren had en niet goed de trap af kon. Hij hielp me overeind. (Omdat dat ook niet goed lukte)
11 jun 2024 om 18:26 De kwaliteit van het eten is heel goed, en je kan het vaak veel sneller ophalen dan de app aangeeft. Je wordt hier dan over gebeld, dus de communicatie is ook super. Aanrader!
28 mei 2024 om 16:33 Taste is real Thai !super good ! I became a repeater.
26 mei 2024 om 17:33 Was weer helemaal top! Zeker een aanrader
21 mei 2024 om 10:50 Eten is heerlijk maar krijg wel heel weinig voor dat geld wij bestellen hier niet meer het is echt veel te weinig
16 mei 2024 om 8:52 Al meerdere keren besteld, erg lekker!
8 mei 2024 om 19:59 Het was heel lekker en vlotte bezorging!
6 mei 2024 om 20:21 Was de eerste keer. Heerlijk gegeten! En lekker snel bezorgd.
27 apr 2024 om 20:40 Eten was prima, maar doe eens wat aan die verpakking. Het is altijd een kliederboel
25 apr 2024 om 20:37 The sides were great but I didn’t eat the rice it was hard and cold
23 apr 2024 om 16:08 All the curries were good. Rice seemed very old. It was very dry and clumpy